Home » MENU

rozmiar tekstu: A A A

MENU

  GRATIS !!!

 

DLA WSZYSTKICH NASZYCH KLIENTÓW ZAPEWNIAMY:

  • SZAMPAN NA PRZYWITANIE GOŚCI
  • NAPOJE ZIMNE ORAZ GORĄCE BEZ OGRANICZEŃ
  • W PEŁNI WYPOSAŻONY BAR Z OBSŁUGĄ
  • PROFESJONALNA POMOC PRZY DOBORZE MENU

 

Zupy:

  • Krem pomidorowy (groszek ptysiowy lub migdały prażone)
  • Bulion z pieczonej kaczki z makaronem
  • Rosół drobiowy z warzywami i z knedlikami drobiowymi
  • Krem z cukinii
  • Zupa bryndzowa z kluseczkami
  • Krem chrzanowy z placuszkami ziemniaczanymi
  • Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne:

  • Filet drobiowy z farszem ( szynka, ser żółty, kurki) panierowany w płatkach kukurydzianych
  • Rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • Schab zawijany ( z boczkiem pieczarkami,  papryką, serem i masłem )
  • Schab pieczony podany w sosie śliwkowym
  • Kotlet schabowy tradycyjny
  • Schabik zawijany z brokułami i serem
  • Kotlet devolay

Deser:

Tort – do wyboru

Ciepłe danie 2:

  • Pierś z kury z kostką w sosie cytrynowym
  • Zraz wołowy ( z boczkiem, cebulą, ogórkiem i musztardą) w sosie własnym
  • Polędwiczka wieprzowa na ratatouille w sosie estragonowym
  • Pstrąg z grilla w ziołach (z mixem sałat)
  • Karczek z grilla ( z pieczarką, cebulką i oscypkiem )

 

Ciepłe danie 3:

  • Szaszłyk wieprzowy
  • Pieczone udko z kaczki
  • Żeberka wieprzowe  w sosie barbecue

 

Ciepłe danie 4 : ( sobota, niedziela )

  • Strogonoff
  • Zupa gulaszowa na ostro
  • Flaki wołowe
  • Barszcz czerwony z krokietem mięsnym lub z bułeczkami z pieczarkami

 

Ciepłe danie 5 : do wyboru

  • . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Niedziela

Zupy:

  • Kwaśnica z żeberkiem wędzonym i z ziemniakami
  • Żurek z białą kiełbasa i z jajkiem
  • Zupa borowikowa z łazankami

 

Danie główne:

  • Pieczeń wołowa
  • Rolada z indyka w sosie pieczarkowym
  • Schab z grilla z boczkiem i z oscypkiem
  • Sakiewka z kurczaka ze szpinakiem w sosie porowym
  • Zrazik wieprzowy z pieczarką, boczkiem, cebulą i z kaparami w sosie własnym
  • Roladka drobiowa z polędwiczką wieprzową w sosie żurawinowym

 

Deser:

  • Mus z białej czekolady z nutą rozmarynu w sosie z marakui
  • Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
  • Gruszka w czerwonym winie z sosem angielskim z lodami

 

Ciepłe danie :

  • Placek po zbójnicku z gulaszem wieprzowym
  • Szaszłyk drobiowy z owocami
  • Polędwiczka wieprzowa zawijana w boczek w sosie malinowo-rozmarynowym
  • Strudel z łososia  z sosem musztardowym

 

Ciepłe danie : do wyboru

  •  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dodatki:

  • Ziemniaki z wody
  • Ziemniaki puree
  • Puree marchewkowe
  • Zapiekanka ziemniaczana
  • Frytki
  • Dufinki
  • Ziemniaki opiekane
  • Kluski śląskie
  • Kasza różne rodzaje
  • Ryż w paru wersjach

Surówki:

  • Marchew z pomarańczą
  • Marchew z chrzanem i śmietaną
  • Seler z rodzynkami
  • Mizeria
  • Kapusta czerwona
  • Buraczki
  • Kapusta biała
  • Mix sałat
  • Warzywa gotowane
  • Warzywa grillowane

Zimna płyta:

  • Pomidory z mozzarellą
  • sałatka z tuńczykiem, 
  • sałatka z kurczakiem, 
  • Sałatka jarzynowa
  • sałatka z szynki
  • Sałatka z piersią z kaczki
  • Śledź w oleju
  •  Śledź w śmietanie
  • śledzie po kaszubsku
  • Schab zakrawany
  • Galaretki drobiowe i wieprzowe
  • Pikle
  • Kurczaczki panierowane z sosem słodko kwaśnym
  • Półmiski wędlin
  • Oscypek z korbocami
  • Patery owoców
  • Ciasta i ciasteczka

 

Opcja dodatkowa

Polecamy dodatkowo szynkę podpalaną z kapustą zasmażaną i z kaszą pęczak serwowaną z sali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

kom. 606 268 300
email: biuro@victoria-rabka.pl


Masz jakieś pytania lub wątpliwości ?
Skontaktuj się z nami za pomocą poniższego formularza.

Trwa wysyłanie wiadomości...
Copyright 2011 © www.victoria-rabka.pl    wizyt: 251578 on-line: 1
Realizacja: Intellect.pl